torsdag 12 juli 2012

Småtjejer

Gårdagen spenderades i Ljusdal med ett besök i Nore hos Ida och Felicia. Även mamma Sara och hennes dotter Emilea kom dit.
De små lekte och busade på golvet medans vi fikade och pratade om allt möjligt. Ida hade bakat bullar som var hur goda som helst...
Det är så roligt att träffa andra mammor och barn i samma ålder. Mellan Elisa och Felicia skiljer det bara två dagar. Och mellan Elisa och Emilea cirka en och en halv månad. Samt att jag, Ida och Sara är 86:or alla tre. Jag och Ida gick dessutom i samma klass sjuan till nian..

Efter lek- och fikastunden åkte vi vidare hem till mamma som hade sin sista semestervecka. Kul väder lixom. Vi åt tidig middag där innan vi rattade hemåt till Hudiksvall och pappa Jens.

Bilderna som vi skickat in för framkallning kom igår också, snacka om snabb leverans!
Närmare 1300 kort (dubbletter) låg i buntar innanför dörren när Jens kom hem från jobbet. Lite väl mycket kort kanske, men det är ju så himla svårt att välja ut och välja bort så det fick bli så här den här gången... Vi har bara framkallat en gång förut också, och då var Elisa bara en månad gammal. Sen försvann även massa kort när datorn kraschade, eller blev dränkt rättare sagt...
Som tur är så kunde vi få fram en del bilder i den gamla kameran, plus de som fanns på nätet...

 
Idag ska vi ut på långpromenad. Har blivit dåligt med dom den här veckan när vädret har varit så taskigt... Jens trotsade regnet och tog med Elisa runt lillfjärden i måndags efter jobbet, men jag har nog inte varit ut sen solen visade sig sist... så det är på tiden..






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar